18%

When I Was Me: Moments of Gender Euphoria

When I Was Me” je zbirka kratkih autobiografskih stripova o radosnim i euforičnim iskustvima transrodnih osoba, koja sadrži priče raznovrsnih autora sa širokog spektra rodnih identiteta, starosnih dobi, i porekla! Svaki član tima odgovornog za postojanje ove antologije se identifikuje negde na spektru trans identiteta. Sa 12 ilustracija i preko 60 stripova, ova knjiga je prelep podsetnik na lepote, radosti, i sreću koje prate trans iskustva.

Izdavač: Quindrie Press

96 stranica, 21x21cm. Engleski jezik. Nekoliko stripova pominje nepoštovanje rodnog identiteta, rodnu disforiju, i seks.

2.530,00 rsd 3.080,00 rsd

Lista želja Lista želja Lista želja
ISBN9781914548086 Autor_ka
Zatvori
Dodatne informacije
Težina 500 г
Zatvori
Recenzije (0)

Recenzije

Još uvek nema recenzija.

Будите први који ће написати рецензију за „When I Was Me: Moments of Gender Euphoria“

Откажи

„Rodna euforija” je osećaj radosti i zadovoljstva koji rodno varijantne osobe osećaju kada je njihov rod poštovan, potvrđen, ili slavljen. Od osećaja kad vas neko oslovi ispravnim imenom, preko selfija sa prijateljima, do glumljenja drugačijeg roda u predstavi – rodnu euforiju može izazvati bezbroj različitih iskustava.

When I Was Me” je zbirka kratkih autobiografskih stripova o radosnim i euforičnim iskustvima transrodnih osoba, koja sadrži priče raznovrsnih autora sa širokog spektra rodnih identiteta, starosnih dobi, i porekla! Svaki član tima odgovornog za postojanje ove antologije se identifikuje negde na spektru trans identiteta. Sa12 ilustracija i preko 60 stripova, ova knjiga je prelep podsetnik na lepote, radosti, i sreću koje prate trans iskustva.

Edited by Eve Greenwood and Alex Assan. Cover art by C. A. P. Ward. Book design by Spire Eaton.

Winner of Broken Frontier’s 2021 Award for Best One-Shot Anthology.

Amanda Castillo
Cat Laird
C.A.P. Ward
NJ Barna